Grusomt tap mot serietoeren

VANSKELIG KAMP MOT ÅLGÅRD3 – TAP 0-5.

Det viste seg straks at dette ville bli en vanskelig kamp. Vi møtte et godt samspilt Ålgård-lag med god ballbesittelse, teknisk gode spillere med pasningskvalitet – et bedre lag.

Første scoringen etter kun 5 minutter og 0-2 etter 20 minutters spill. Begge scoringene etter klabb og babb i vår forsvarsrekke.

Ålgård var det førende laget i første omgang og vi hadde mer enn nok med å forsvare oss i store deler av omgangen. 0-3 kom på et merkelig skudd fra kant, tror vår keeper ble litt utspilt da ballen skiftet retning.

En god Vidar Selvåg i Sørmarkå-målet sørget for at det stod «kun 0-3» ved pause. Sørmarkå hadde imidlertid et par gode sjanser. Et skudd etter 8 minutters spill ble reddet på strek, en glimrende pasning fra Erik Dalen til Erik Haugum kunne blitt scoring, men ble dessverre og trolig feilaktig avblåst for offside. Ruben Lilledal hadde også en brukbar mulighet men også han ble feilaktig avblåst for offside.

Det ble noe jevnere i andre omgang selv om Ålgård3 økte til 4-0 i begynnelsen av kampen. Et kjempeskudd via tverrligger og i mål etter en halvtimes spill i andre omgang sikret 5-0 seier til Ålgård3.

Fullt fortjent seier, men vi skulle gjerne vært litt mer med i kampen…

Sørmarkås beste: Vidar Selvåg

Sørmarkå stilte med følgende lag:

Keeper: Vidar Selvåg

Forsvar: Morten Andersen, Brian Borre, Jan Morten Ferkingstad og Espen Lunde.

Midtbane: Thomas Bergo, Tommy Skjæveland og Andre Haugsgjerd.

Angrep: Erik Dalen, Erik Haugum og Ruben Lilledal.

Innbyttere:

48 min: ut Thomas Bergo, inn Bjørn Nilsen. 54 min: ut Erik Haugum, inn Thomas Stangeland. 55 min: ut Andre Haugsgjerd inn Fredrik Fornes. 65 min: ut Espen Lunde, inn Daniel Sundby. 89 min: ut Brian Borre, inn Erik Haugum.