Ny seier mot Austrått3

SØRMARKÅ – AUSTRÅTT3 5-0

Sørmarkå kom straks til flere gode sjanser i dette oppgjøret men det gikk 20 minutter før det ble scoring. Pasning fra Gaute Molland og Atle Marcussen satte ballen i mål. Etter denne scoringen så det ut for at Sørmarkå tenkte mer på pausen. Spillet og intensiteten dalte betraktelig, og Austrått kom mye mer med i kampen. Noe bedre de siste minuttene av omgangen.

Det ble mer fart i andre omgang. 2-0 etter 46 minutter, flott forsering og innlegg helt fra dødlinja av Glenn Ivan Pedersen og scoring av Andre Haugsgjerd. Ny scoring noen minutter senere, og igjen Andre Haugsgjerd etter nydelig gjennomspill fra Glenn Tjessem.

Sørmarkå hadde nå full kontroll på dette oppgjøret. 4-0 etter 85 minutter og «hat trick» av Andre Haugsgjerd, assistert Erik Haugum. Helt på slutten av kampen scoret Andre Haugsgjerd sitt 4. mål og vi vinner komfortabelt 5-0 etter en brukbar andre omgang.

Andre Haugsgjerd med 4 mål i debuten er noe å ta med seg videre. Neste kamp er borte mot Sandved2.