Hinna2 – Sørmarkå Friendly

Hinna2 2 - 0 Sørmarkå Friendly
23 feb 2022 - 20:00

HINNA2 – SØRMARKÅ 2-0

Sørmarkås tredje treningskamp for sesongen bli spilt mot Hinna2 på Wintershallbanen på Hinna onsdag 23.februar.

Hinna 2 stilte med et svært ungt mannskap, Sørmarkå stilte med flere nysigneringer.

Sørmarkå startet best og kom til flere gode sjanser i begynnelsen av kampen og var det klart beste laget de første 20 minuttene. Etter hvert tok Hinna2 over initiativet i kampen og med scoring i det 38.minutt gikk hjemmelaget til pause med 1-0 ledelse.

Andre omgang startet som første omgang, Sørmarkå best i begynnelsen av omgangen men Hinna2 med sine unge, teknisk gode spillere med god løpskapasitet ble litt for sterke for oss.

Et godt skudd midt i omgangen suste i nettet helt oppe i vinkelen og Hinna2 fastsatte sluttresultatet til 2-0.

Sørmarkå stilte med følgende lag:

Keeper: Per Henrik Jensen

Forsvar: Kjetil Hansen Sletten, Ole Martin Aabrek Næss og Hermann Foss Andersen.

Midtbane: Atle Skjæveland, Thomas Kildal Jacobsen, John Arild Folkvord, Kevin Bjelland og Julian Gjerde Minde.

Angrep; Håkon Gabrielsen og Espen Vignes.

Innbyttere: 43 min ut Håkon Gabrielsen, inn Javeed Sael.

45 min ut Kevin Bjelland , inn Lauritz Cornelius Røhn Amundsen

58 min ut Henrik Foss Andersen inn…………..

70 min ut Kjetil Hansen Sletten og Espen Vignes, inn Sebastian Tho Tønjum og Audun Wiestad.

Gult kort: Julian Gjerde Minde.

Referat:  AF