Dirdal – Sørmarkå Treningskamp

Dirdal 2 - 3 Sørmarkå Friendly
16 feb 2022 - 19:00

DIRDAL – SØRMARKÅ 2-3

Sesongens andre treningskamp ble spilt på Dirdals nye anlegg i Dirdal onsdag 16.februar.

Det var hjemmelaget som kom best i gang, men etter bare 8 minutters spill hadde lagene hver sin store målsjanse. Sørmarkå tok etter hvert over initiativet i kampen og gikk i ledelsen etter ca. 20 minutters spill. Corner som ble tatt av John Arild Folkvord ble headet i mål av Atle Skjæveland.

Et løpsvillig og kontringssterkt hjemmelag skapte imidlertid problemer for vår forsvars rekke med scoringer i det 34. og 40. minutt. Lauritz ordnet scoring på slutten av omgangen og vi gikk til pause med 2-2.

Etter kun et par minutter i andre omgang ble Julian felt innenfor 16-meteren og klar straffe. John Arild Folkvord satte straffen kontant i mål.

Det ble en jevnspilt andre omgang med sjanser til begge lag men ikke flere scoringer. Hjemmelagets spillere ble tydelig frustrerte og det ble litt stygt spill utover omgangen.

Seier 3-2 i en spillemessig bra kamp av begge lag.

Sørmarkå stilte med følgende lag med flere debutanter:

Keeper: Per

Forsvar: Ingve Dugan, Ole Martin Aabrek Næss og Tommy Skjæveland.

Midtbane: Sverre Jakob Eskildsen, John Arild Folkvord, Atle Skjæveland, Thomas Kildal Jacobsen og Julian Minde.

Angrep: Lauritz Cornelius Røhn Amundsen og Kevin Bjelland.

Innbytter: 30 min ut Sverre Eskildsen inn Christopher Andvik. 60 min ut Ingve Dugan og Lauritz Cornelius Røhn Amundsen, inn Krister Vigre og Herman Foss Andersen.  80 min ut Krister Vigre, inn Lauritz Cornelius Røhn Amundsen.

Referat: AF.