Pol – Sørmarkå FK (Treningskamp)

Pol – Sørmarkå FK 2-2.

1-0. (3min)

Vi var nok underdogs i dette oppgjøret, men vi fikk en veldig bra start. Vi gikk opp til 1-0 allerede etter 3min, da regelrett parkerer Fredrik Fornes forsvareren til Pol, og han avslutter det flotte løpet med å runde keeperen. I forkant av dette målet så serverer Anders Fredriksen en strøken lisse-pasning.

2-0. (25min)

Dette kan vi kalle et meget solid stykke arbeid, veldig bra driv av Glenn Ivan Pedersen som angriper ballen med entusiasme og glød. Fører ballen fra vår banehalvdel, og drar den med seg inn mot Pol sin 16meter før han avslutter i stangen, og får retur som han elegant setter i venstre stang og i mål!

Pauseresultat 0-2.

Vi skifter 3 spillere i pausen, og inn kommer. Mats Pettersen (Ruben Lilledal), Morten Andersen (Snorre Dishington), og Håkon Gener (Espen Lunde).

1-2. (60 min)

Her får Pol utelling etter et meget solid press. Klabb og babb i feltet som ender i mål. Kan ikke kalle dette for ufortjent (?) – dere som så kampen forstår hva jeg mener.

2-2. (82 min)

Rett og slett uvisst om skulle vært mål, men uansett dommeren dømmer. Så ut som en klar offiside fra min posisjon (jeg kan ha feil også).

Alt i alt, så kan jeg oppsumere det slik:

Vi er veldig effektiv på kontring/overganger, og tar godt vare på disse.

Totalt hadde vi syv gode muligheter.

Pol hadde veeeeldig mange sjanser, som gikk utenfor. veldig ineffektiv. Noe som nok retter seg opp til seriestart?

Ballbestittelsen kan nok jeg si var tidvis (80/20) til Pol, og vi holdt ut i krigen og dro i land et veldig bra resultat for Sørmarkå FK.

Neste kamp er mot Våganes FK, Onsdag 25.03.15

Referent Morten Skogland

Lag 1.omg:

Espen Lunde – Andreas Sande – Brian Borre – Thomas Holmen – Lars Bjørdal Ruben Lilledal – Glenn Ivan Pedersen – Fredrik Fornes – Snorre Dishington, Håvard Mæle – Anders Fredriksen.

Lag 2.omg:

Håkon Gener – Andreas Sande (Ingvar 75min), Brian Borre, Thomas Holmen, Lars Bjørdal – Glenn Ivan Pedersen – Mats Pettersen – Fredrik Fornes – Morten Andersen – Håvard Mæle – Anders Fredriksen (Bjørn Stangeland 75min).