Seier i toppkampen mot EIK3

MÅLSHOW AV GLENN IVAN PEDERSEN SIKRET SEIEREN OVER EGERSUNDS3.

 

Det ble Sørmarkå-seier i kampen mellom nr 2 og nr 3 på serietabellen.

Egersunds3 stilte med et godt lag med flere rutinerte, ballsikre, og gode spillere. Det ble en jevn første omgang med et spillemessig lite overtak til gjestene i en omgang med få målsjanser. Den største sjansen til Egersunds3, men skuddet fra kort hold ble mesterlig reddet av Espen Lunde.

 

Det ble en god andre omgang av Sørmarkå som kjempet seg inn i kampen og tok over initiativet. Mye god fotball av begge lag, men nå var det hjemmelaget som hadde kontroll på dette oppgjøret. Egersunds spillerne ble mer og mer slitne og Sørmarkå kom til flere gode angrep.

 

Etter en god halvtimes spill i andre omgang «eksploderte» kampen med tre strålende scoringer. Erik Dalen med innkast til Glenn Ivan, som han mottok ballen på brystkassen og vartet opp med et utmerket brassespark fra hjørnet av 16 meteren som gikk over keeper, i motsatt hjørne og i mål. Årets scoring av Glenn Ivan Pedersen.

Minuttet senere var det Fredrik Fornes som ble spilt fri på høyre kant av Gaute Molland, et perfekt innlegg til Håvard Mæle som kom alene med keeper og satte inn 2-0.

På slutten av kampen var det igjen Glenn Ivan Pedersen som gikk omtrent fra midtlinjen, kjempet seg forbi det som var av motstandere på venstresiden som etter hvert lå strødd på banen, og avsluttet med et godt skudd som gikk i mål.

Seier 3-0 etter en meget god andre omgang og avansement til andre plass på tabellen. Nå venter nok en seriefinale borte mot Tasta2, onsdag 23.9 kl 20,15 på Stemmen kunstgress.

 

Vi stilte med følgende lag:

 

Keeper: Espen Lunde.

Forsvar: Atle Marcussen, Brian Borre, Thomas Holmen og Rune Våga.

Midtbane: Gaute Molland, Glenn Ivan Pedersen og Ørjan Hviding.

Angrep: Morten Andersen, Fredrik Fornes og Ståle Seljeskog.

Innbyttere: Erik Dalen, Håvard Mæle og Ruben Lilledal.

Ubenyttet innbytter: Mads Andre Bertheussen.

 

Gult kort: Rune Våga og Glenn Ivan Pedersen.

 

Referat ved Arve Fure