Storseier mot Fogn!

SØRMARKÅ – FOGN 8-1
Det var vel egentlig aldri i tvil hvem som kom til å ta poengene i dette oppgjøret. Etter kun ett minutts spill fikk Sørmarkå tildelt corner som ble utført av Erlend Fjeldstad Berget. Ballen ble headet i mål av Jan Morten Ferkingstad og Sørmarkå i ledelsen. Ny corner noen minutter senere og kjempesjanse til Sørmarkå men ballen gikk over mål. Fogn yppet seg med et skudd i tverrligger, men var nok sjanseløse i denne kampen.
To null etter 17 minutter, god pasning av Gisle Lura og foran mål var Erlend Fjeldstad Berget på plass.
Etter 36 minutter fikk Fogn straffespark og redusering til 2-1. Sørmarkå var inne i en liten «down periode» før Jan Morten Ferkingstad igjen headet inn en corner fra Erlend Fjeldstad Berget og pauseresultat 3-1.

Andre omgang starter med to scoringer av Fredrik Fornes som «tuppet» ballen i nettet og ledelse 5-1 til Sørmarkå.
Fogn var periodevis bra med i spillet, men Sørmarkå var effektive og scoret på sjansene. Etter 67 minutter var det Mathias Grov Kyte sin tur. Et langskudd suste inn i vinkelen, med mor som tilskuer. 7-1 ved Erlend Berget Fjeldstad assistert Tommy Skjæveland og 8-1 målet var det Erlend Fjelstad Berget som satte inn et straffespark helt på slutten av kampen og sikret seg hat-tricken.
Spillemessig en ordinær kamp, men det var viktig å få tilbake scoringsformen. Åtte mål i en kamp og solid seier.