Årets første seier!

Etter kun ett poeng på to kamper var det på tide med seier.
En god åpning av kampen og alt etter 6 minutters spill var vi i ledelsen. Etter noe frem og tilbake etter en corner fikk Anders Fredriksen god treff på ballen og skuddet satt i mål. Denne scoringen så ut til å roe ned spillet, og vi hadde god kontroll på dette oppgjøret.
Ny scoring etter en halvtimes spill, frispark fra Morten Andersen og igjen var det Anders Fredriksen som la på til 2-0 etter en god heading.
Ett par gode sjanser fra Ganddal2, et skudd som suste godt over mål og en heading rett på keeper, men fortjent 2-0 ledelse til pause.
65 min: 3-0. Glimrende forarbeid av Mats Pettersen der han kranglet seg helt til dødlinja og fikk til et godt innlegg i en presset situasjon og foran mål: Anders Fredriksen.
80 min. Assist fra Gaute Molland og igjen scoring av Anders Fredriksen.
En bra kamp av Sørmarkå uten å ta seg helt ut. Stort sett full kontroll gjennom hele kampen, men i enkelte perioder slappet vil litt av og ga et par unødvendige sjanser til bortelaget.
Solid seier 4-0 og vi er fornøyd..