Dette ble en kamp med god innsats, stort tempo, godt spill og Sørmarkå var «påskrudd» fra
Det skjedde likevel ikke så mye den første halvtimen som var jevnspilt uten de store
målsjanser av noen av lagene.
Paradis laget med mange hurtige og gode tekniske spillere, men som oftest gikk de for lenge
med ballen og ble stoppet av vår forsvarsrekke.

Corner til Paradis etter en halvtimes spill, lav ball foran mål og en paradisspiller var først på
ballen og fikk stusset den i mål. Dette var for enkelt og hvor var forsvarsspillerne i denne
situasjonen..?? Et par minutter senere, godt angrep av Sørmarkå og ballen i tverrligger.
33 minutter: Klarering av målmann Hansi, lang pasning direkte til Joakim som kom alene mot
keeper, skuddet ble reddet men returen ble satt i mål av Morten Andersen. Flere gode
angrep av Sørmarkå på slutten av omgangen før lagene gikk til pause på stillingen 1-1.
Det gikk kun 6 minutter av andre omgang før Stian Pupe sendte Sørmarkå i ledelsen 2-1,
assist Joakim Aspelund. Straffespark til Paradis noen minutter senere og 2-2.
Dette var en kamp Sørmarkå ville vinne. Joakim Aspelund med skudd via en paradis-spiller og
i mål. Det ble noe ampert på slutten av kampen og dommeren hadde periodevis problem å
holde kontroll på kampen. Paradis` lagleder var svært kritisk til flere dommeravgjørelser og
var heldig som slapp å forlate banen.
En god kamp av Sørmarkå og 3-2 seier over ett av topplagene i puljen smakte godt.