Flaut tap hjemme mot Sunde2

FLAU FORESTILLING AV SØRMARKÅ.

Scoring alt etter 7 minutters spill. Innlegg fra Erlend Fjeldstad Berget og foran mål var Ruben Lilledal på plass og ordnet ledelse. Nå var det bare snakk om hvor stor seieren skulle bli… eller…??
Et godt frispark noen minutter senere suste over mål, god sjanse av Ruben Lilledal etter en god halvtimes spill og en stor sjanse på slutten av første omgang var vel stort sett det vi kunne by på.

Sundes nr. 7 tråklet seg gjennom forsvarsrekka til Sørmarkå og kom til en brukbar målsjanse. Utenom dette var det lite som skjedde i første omgang. Sørmarkå med et klart overtak spillemessig men mange feilpasninger og slurv og Sørmarkå fant aldri helt ut av forsvarsspillet til Sunde2.
Ledelse 1-0 ved pause men dette var likevel ikke godt nok.

Sunde2 kom mer med i spillet i andre omgang, men i denne kampen var det mye sparking og lite spilling fra begge lag.
Utligning til Sunde2 etter 60 minutters spill, klarering fra Sundes keeper som havnet helt frem til en angriper som vant duellen med Sørmarkå`s forsvarsspiller og klarte å få ballen i mål og utligning til 1-1. Trolig var dette offside og her savnet vi linjedommere..

Noen minutter senere kom Erik Dalen på et godt løp på venstre kant, innlegg til Daniel Sørensen og videre til Erlend Fjeldstad Berget og Sørmarkå i ledelsen 2-1. Nå regnet nok alle med at dette gikk mot seier og 3 poeng.

Etter hvert ble det noe ampert på banen og det ble mange tøffe og harde dueller.

Sunde2 ga ikke opp og kom på flere gode kontringer. Slurv og ubesluttsomhet i forsvarsrekka og Sunde2 klarte å utligne til 2-2 etter 85 minutter spill.

Sørmarkå presset på for utligning men istedenfor var det Sunde2 som overtok ledelsen og 3-2. Et hardt og unødvendig tilbakespill fra en forsvarspiller gikk via keeper og i mål.

Poengene glipper helt på slutten av kampen og et selvmål på overtid er helt utilgivelig.

Dette må være en av Sørmarkås absolutt dårligste kamper «gjennom tidene» – i hvert fall det flaueste tapet i Sørmarkås historie.