Første seier i historien er et faktum!

Tirsdag 3.mars 2015 kl 22.15 var vår første seier i historien et faktum! Kampen ble spilt borte mot Madla2 fra 6.div på ISS banen.

Vi startet med et høyt press og holdt trøkket høyt oppe i ballen, der vi skapte en del sjanser. Etter 36min får vi en corner som blir slått hardt inn på femmeteren, etter noe klabb og babb så får Fredrik Fornes satt ballen inn fra få meters hold.

Vi forsatte å presse på og holdt ballen store deler av tiden på Madlas side, men vi slapp dem til ved få anledninger. De hadde noen cornere som ble slått farlig inn i boksen, men vi fikk klarert ballen etterhvert. Det vises at vi har noe å gå på når det kommer til defensive dødballer.

Etter 39min fikk vi nok en ny corner. Den ble slått nydeligt inn som Thomas Holmen fikk stusset videre til Snorre Dishington som satte ballen kontant i mål med hodet fra femmeteren.

I pausen byttet vi alle spillerne utenom Espen Lunde som sto i mål.

Vi ble noe mer rufsete i andre omgang da flere av disse debuterte for oss, og kun 2stk hadde spilt mer enn 30min tilsammen i tidligere kamper. Vi fikk skapt noen sjanser, deriblant da Thomas Stangeland kom alene igjennom mot keeper, men traff midt på keeper fra noe skrått hold.

Madla reduserte etter midtveis i andre etter et nydelig langskudd. Vi holdt ut og vant tilslutt 2-1.

Alt i alt en god gjennomgang der vi fikk mesteparten av troppen vi disponerer. Vi fikk også sett mye positivt i spillere vi ikke har fått sett tidligere i kamp, eller sett for lite i allerede spilte kamper.

Neste kamp er borte mot Hinna2 torsdag 12.mars kl 20.00 på Hinna Stadion.