Første kamp gikk ikke som håpet

Tirsdag 10.02.2015 kl 20.00 var det duget for Sørmarkås aller første kamp i historien. Da kom Austrått på besøk med et mannsterkt lag.

Lag: Håvard Mæle – Thomas Holmen, Brian Borre, Morten Andersen – Ronnie Millwall Andersen, Marius Persgård, Gaute Molland, Snorre Dishington, Rune Våga – Anders Fredriksen, Fredrik Fornes.

Vi hang ikke helt med i i starten og slapp inn første etter få minutter. Vi henger noe mer med etterhvert og prøver å spille vårt spill, og lot oss ikke stresse av det høye presset til Austrått. Vi våget å trille mye ball, men ble igjen straffet ved litt for dristig pasningsvalg. Det sto 0-4 til pause.

Etter 52.min skrev vi ny historie, da scoret Anders Fredriksen vårt første mål i historien! Det skal sies at Anders sa allerede i garderoben før kampen at han kom til å være vår første målscorer.

Resultatet ble tilslutt 1-9, noe som kan sies at vi har en del å jobbe med. Men noen spillere kjenner hverandre ikke helt enda, og det ble vist igjen på banen da et par hilste på hverandre underveis i kampen.

Vi takker Austrått for kampen og tror de kommer til å kjempe helt i toppen i 4.div.