MÅLKALAS OG SCORINGSREKORD MOT BUØY2

Buøy2 hadde lite å stille opp med i denne kampen, selv om de var bra med i kampen den første halvtimen, og de siste minuttene av dette oppgjøret.

 

Det gikk kun noen få minutter før Sørmarkå var i ledelsen, heading av Anders Fredriksen. En god fotparade av Espen Lunde hindret redusering av Buøy2 noen minutter senere.

Etter en halvtimes spill var det enveiskjøring mot Buøymålet og 4 scoringer det siste kvarteret av første omgang. Ledelse 5-0 ved pause.

 

Vi fortsatte å dominere kampen i andre omgang, og ledelse 7-0 før Buøy2 klarte å redusere til 7-1, samt ny redusering i sluttminuttene til 8-2.

 

Den flotteste scoringen var imidlertid et frispark fra 25 meter. Erik Dalen satte ballen kontant og direkte i mål, men dessverre hadde dommeren dømt indirekte frispark og målet ble feilaktig annullert da keeper var borti ballen før den gikk inn, noe dommeren mente den ikke gjorde.

Ny scoring to minutter senere, nok en gang Erik Dalen, ballen gikk gjennom «hullet» i nettmaskene og dommeren kunne ikke se at det var scoring og målet ble ikke godkjent.

 

En skuffet Erik Dalen måtte se at begge hans to scoringer ble annullert, men vi regner med at han gleder seg over et flott kampresultat og scoringsrekord.

 

Scoringene:

1-0 3min:   Anders Fredriksen , assist Glenn Ivan Pedersen.

2-0 30min: Anders Fredriksen, assist Snorre Tangen Dishington.

3-0 31min: Krister Vigre, assist Glenn Ivan Pedersen.

4-0 35min: Krister Vigre, assist Fredrik Fornes.

5-0 40min: Anders Fredriksen, assist Snorre Tangen Dishington.

6-0 53min: Glenn Ivan Pedersen, assist Thomas Holmen.

7-0 65min: Thomas Stangeland, assist Fredrik Fornes.

7-1 70.min: Redusering av Buøy2.

8-1 80.min: Rune Våga, assist Thomas Stangeland.

8-2 87.min: Redusering av Buøy2.

Vi stilte med følgende lag:

Keeper: Espen Lunde.

Forsvar: Thomas Holmen, Brian Borre og Atle Marcussen.

Midtbane: Glenn Ivan Pedersen, Ørjan Hviding, Gaute Molland, Krister Vigre og Fredrik Fornes.

Angrep: Snorre Tangen Dishington og Anders Fredriksen.

 

Innbytte: 55 min ut Snorre Tangen Dishington, inn Ruben Lilledal. 60 min ut Krister Vigre og Gaute Molland, inn Thomas Stangeland og Morten Andersen. 70 min ut Anders Fredriksen og Ørjan Hviding, inn Erik Dalen og Rune Våga. 75 min ut Fredrik Fornes, inn Ingvar Andre Torheim.

Referat: Arve Fure.