Seier i høstens første seriekamp

Seier 2-0 i svak kamp mot Hinna2.

 

Vi var nok storfavoritt i dette oppgjøret, men kampen bar nok preg av at dette var vår første kamp etter en lang sommerferie.

Flere gode muligheter av debutant Ståle Seljeskog, men det ble ingen scoringer i første omgang. Til tross for dominerende banespill, så skapte vi lite.

Andre omgang startet med en kjempesjanse, og noen minutter senere var det endelig scoring. Glenn Ivan Pedersen satte ballen i mål etter pasning fra Fredrik Fornes. Forarbeidet før scoringen var en ypperst klasse. Der ballen ble flyttet på på en touch mellom 3-4spillere rett utenfor 16-meteren til Hinna, før ballen havnet hos Fredrik.

Etter 35 minutters spill i andre omgang kom Erlend Haga på et flott raid på høyre kant, perfekt innlegg til Glenn Ivan Pedersen og 2-0. En flott scoring.

Det ble ikke flere scoringer i kampen til tross for et markert overtak. Hele 15 cornere sier litt om kampen og en fortjent seier i en til dels svak kamp. Men vi tar med oss kamperfaringen og er bedre rustet inn mot neste seriekamp

 

Vi stilte med følgende lag:

 

Keeper: Espen Lunde.

Forsvar: Erik Dalen, Atle Marcussen, Brian Borre og Krister Vigre.

Midtbane: Morten Andersen, Thomas Holmen, Gaute Molland, Glenn Ivan Pedersen og Fredrik Fornes.

Angrep: Ståle Seljeskog.

 

Innbyttere: Bjørn Stangeland, Andreas N Sande, Daniel Sundby, Erlend Haga, Håvard Mæle, Thomas Minde Stangeland og Ruben Lilledal.