1.runde av OBOS cupen

OBOS CUP

STORHAUG – SØRMARKÅ 3-2 e.e.omg.

Da Storhaug spiller i 6.div. og Sørmarkå en divisjon lavere, starter kampen med et straffespark til Sørmarkå. Atle Marcussen gjør ingen feil og setter ballen i mål.

Det skjedde lite i kampen de første 20 minuttene. Storhaug utlignet til 1-1 etter et innlegg og heading i mål etter 21 minutters spill. Storhaug i ledelsen 2-1 noen minutter senere etter rot og slurv i forsvarsarbeidet. En dårlig periode av Sørmarkå før det bedret seg med noen brukbare sjanser på slutten av første omgang.  Sørmarkå hadde også en ball i nettet men ble avblåst for offside.  Det er vel store sjanser for at dette var en feildømming av dommeren.  En omgang vi ikke var fornøyd med.

Også i denne kampen ble det bedring i andre omgang. Utligning til 2-2 etter 7 minutters spill. Assist fra Tommy Skjæveland og skuddet fra Morten Andersen ble satt i helt nede i høyre hjørnet for keeper.  En bra omgang av Sørmarkå og flere gode sjanser på slutten av omgangen, bl.a. et flott raid og skudd i tverrligger av Glenn Ivan Pedersen.  Dessverre ingen scoringer og det ble ekstra omganger 2×15 min. og «sudden death».

Sørmarkå best i første ekstraomgang og et godt innlegg fra Tommy Skjæveland ble satt over for åpent mål av Anders Fredriksen.

Storhaug skapte mest i andre ekstraomgang med flere gode sjanser der ballen strøk på utsiden av stengene. Vi begynte å planlegge for straffespark konkurranse, men Storhaug sikret seieren og avansement til 2. runde med en scoring noen minutter før full tid.  Skudd fra ca 18 meters hold.

Et litt surt og unødvendig tap og utslått av OBOS cup.