4.plass og middels fornøyd med sesongen

Det ble en 4.plass til slutt på oss. Det ble en jevn sesong, med flere lag i opprykkskampen. Vi er noelunde fornøyd med plasseringen med tanke på at vi har brukt hele 31(!) spillere i løpet av sesongen. Det er kanskje litt mer enn vi hadde regnet med, men mange skader og flere med forfall grunnen jobb har gjort at vi har vært nødt å bruke så mange spillere. Vi har hatt en policy der alle som er med i troppen til en kamp skal få spille, dette har nok også gjort at vi har mistet rytmen i kamper der vi har enten jaget for seier eller mistet ledelsen.

Uansett så er vi glad for å ha fått unnagjort debutsesongen med en god statisikk der vi har scoret hele 55 mål og sluppet inn 32. Det gir oss en snittstatistikk på 3,1 scoringer per kamp og 1,8 baklengs per kamp. Vi er fornøyd med målteften, men noe misfornøyd med baklengsmålene. Men igjen så har vi sluppet inn tredjeminst i ligaen.

Årets spiller som spillerene stemte frem ble Glenn Ivan Pedersen som scoret 13 mål og hadde 9 assist, noe som gir han hele 22 målpoeng. Anders Fredriksen ble årets toppscorer med hele 16 mål. Han har vist målteften han er kjent for, men han mener selv han burde hatt mer. Fredrik Fornes leverte flest assister i år med hele 12stk. Han hadde også 5 scoringer.

Årets mål må nok Glenn Ivan stå for. Da han fikk servert et kast på brystet mens han sto feilvendt på ca 17-18 meter. Han dempet ballen opp i luften og la opp til brassespark som gikk i en fin bue over en måpende keeper! Andreas Sande nådde nesten opp, med et utsøkt frispark fra ca 55 meter som gikk over keeperen som sto noe langt ute i feltet, og som ikke helt stolte på høyden av målet.

Årets komiske øyeblikk må nok Erik Dalen stå for da han fikk hele 2(!) scoringer annulert i løpet av 3 minutter. Først da han la et utsøkt frispark fra venstre side opp i høyre hjørne via hansken til keeperen, men dommeren annulerte det da han hadde dømt indirekte frispark. Dette skulle nok vært godkjent da keeper var borti. Minutter senere fikk Erik en klaringer i leggen fra 2 meter, som gikk rett opp i nettaket, men da det var et stort hull der, så gikk den igjennom mål og dommeren dømte utspark. Det komiske med dette er at Erik hadde gitt klare instrukser før han gikk i garderoben før kampen at målet måtte byttes ut grunnen hullene, men noe som ikke ble gjort. Gjerne han skal ta ansvar selv neste gang?

Vi takker uansett for all støtte og engasjement dere har gitt oss, og håper dere vil gi oss samme støtte neste år! Vi gleder oss allerede til å få sparket i gang sesongen 2016!

KOM ANN MARKÅ!