KUN ETT POENG OG 2-2 MOT JARL2

En kamp som inneholdt det meste, bl.a 4 scoringer, redning på strek, selvmål, straffespark, rødt kort osv. Det ble likevel en spillemessig svak kamp av Sørmarkå.

Sørmarkå åpnet bra med flere brukbare sjanser og i ledelsen etter ca 13 minutters spill. Pasning fra Anders Fredriksen til Snorre Tangen Dishington, skudd rett på keeper, retur via en Jarl-spiller og i mål. Utover i første omgang tok Jarl2 over føringen av kampen og reduserte til 1-1 etter ca 35 minutters spill. Hjemmelaget spilte seg til flere gode sjanser og var nær scoring flere ganger, bl.a. redning på «strek».

Sørmarkå kom ikke skikkelig i gang i kampen. Jarl2 var hurtige, spilte enkel fotball, og var farlige foran mål. Sørmarkås 3-5-2 system så ikke ut til å fungere. Pauseresultat 1-1 noe som Sørmarkå var mest fornøyd med.

I andre omgang la vi om til 4-5-1 noe som fungerte bedre så lenge en spilte med 11 spillere. Et godt frispark tidlig i andre omgang fra Jarl2 måtte reddes med hendene av Thomas Holmen. Rødt kort og straffe men straffesparket ble heldigvis satt i tverrliggeren.

Jarl2 i ledelsen etter 22 minutters spill i andre omgang, og de fleste regnet med at kampen var avgjort. Men Sørmarkå kjempet godt med kun 10 spillere på banen og reduserte til 2-2 noen minutter før slutt. Frispark fra langt hold ved Brian Borre. Ruben Lilledal med utmerket hodespill stusset ballen i mål.

Et resultat vi i utgangspunktet ikke kan være fornøyd med, men slik kampen utviklet seg var vi nok litt heldige som fikk med oss ett poeng.

Sørmarkå stilte med følgende lag:

Keeper: Espen Lunde.

Forsvar: Brian Borre, Atle Marcussen og Thomas Holmen.

Midtbane: Thomas Minde Stangeland, Krister Vigre, Ørjan Hviding, Gaute Molland og Fredrik Fornes.

Angrep: Snorre Tangen Dishington og Anders Fredriksen.

Innbytte: 45 min: ut Snorre Tangen Dishongton, inn Rune Våga, 55 min: ut Krister Vigre, inn Erik Dalen, 60 min: ut Thomas Minde Stangeland inn Håvard Mæle, 67 min: ut Anders Fredriksen, Gaute Molland og Fredrik Fornes, inn Erik Haugum, Ruben Lilledal og Håkon Gerner.

Referent: Arve Fure.