Nok et tap på hjemmebane!

Vi møtte et godt teknisk lag i Stavanger Titan med innsatsvilje, løpskapasitet og god bevegelse. Skuddferdighetene og keeperarbeidet var nok ikke av samme klasse, men likevel hadde vi problemer med å komme skikkelig inn i kampen. De var raskt opp i våre spillere, og vi fikk sjelden ro på oss til å finne det gode samspillet, og de stresset oss såpass at det gikk ut over pasningskvaliteten.

En noenlunde jevn første omgang, selv om Stavanger Titan produserte de fleste og største sjansene. Første scoringen kom midt i første omgang etter et balltap hos en av våre forsvarsspillere. Vi reduserte til 1-1 etter 41 minutters spill. Frispark fra 60meter(!) som Andreas Sande satte ballen direkte i mål over motstandernes keeper. Noen få minutter senere var Glenn Ivan Pedersen på plass og satte ballen kontrollert ned til høyre for motstandernes keeper og vi var i ledelsen 2-1 rett før pause. En viktig scoring og vi hadde snudd kampen, trodde vi…

Stavanger Titan gikk hardt ut i andre omgang, og vi  var vel knapt over midtstreken de første ti minuttene av omgangen. 2-2 etter et par minutters spill etter en  merkelig situasjon der ballen ble stoppet på målstreken og flere spilllere var involvert. Dommeren dømte mål, men burde vel dømt straffe (hands) til Stavanger Titan.
Sørmarkå i ledelsen 3-2 etter ca et flott forarbeid og innlegg fra Glenn Ivan Pedersen. Foran mål var Anders Fredriksen på plass og scoret. 3-3 noen minutter senere etter et uheldig selvmål. Seiersmålet kom noen minutter før full tid etter et gjennomløp på høyre kant og 4-3 til Stavanger Titan.
Vi kan ikke si at det var ufortjent, men det hadde vært greit med ett poeng i denne kampen.