Oppkjøringen til sesongen 2019 er unnagjort

Oppkjøringen til sesongen 2019 er unnagjort og vi er mer eller mindre i rute til å bite godt fra oss i debutsesongen i 6. divisjon.

Vi har hentet inn noen nye fjes for å forsterke troppen. De nye er Simon Grotnes, Thommas Husevik, Simen Godlien og John Arild Folkvord. Samtlige bidrar til at vi får en høyere kvalitet i troppen og mer konkurranse på alle posisjoner.

Vi har spilt 6 treningskamper i oppkjøringen. Vi startet med divisjons kollega og laget vi møter i serien, Paradis, som vi slo 5-3 på bortebane. Så møtte vi et meget godt Hinna Junior som vi slo 2-1 på bortebane. Etter det møtte vi divisjons kollega og nabo, Våganes, til et aldri så lite lokalderby hvor vi kom seirende ut 5-4. Så hadde vi vår største seier hittil i sesongen med hele 7-1 borte mot Riska3! I nest siste treningskamp møtte vi Storhaug som vi også skal spille mot i serien, her ble resultatet 3-3. I siste treningskamp møtte vi Paradis som har ambisjoner om opprykk til 5.divisjon fra sin pulje, her ble resultatet 4-4.

Alt i alt en god oppkjøring hvor vi muligens slipper inn en del mål, men som noe kan skyldes at vi gjøre mye rokeringer i kampene mot slutten noe som gjør at vi mister litt av intensiteten og rytmen.

Nå venter Suldal i første seriekamp førstkommende fredag hjemme kl 18.15!