Seier mot Sandved2

SEIER 3-1 OVER SANDVED2

Det ble en jevn og spillemessig brukbar kamp. En første omgang med få store sjanser men noen brukbare muligheter for Sørmarkå bl.a. av Ruben Lilledal, godt skudd av Erlend Fjeldstad Berget der keeper klarte å slå ballen til corner.  Noe ubesluttsomhet og unøyaktighet i angrepsspillet gjorde at vi ikke kom helt gjennom forsvaret til Sandved2.

Sandved2 bestod av mange unge spillere samt noen rutinerte stjerner med god ballkontroll, men kom sjelden til gode målsjanser. Ingen scoringer til pause og 0-0.

Etter 10 minutters spill ut i andre omgang oppstod en merkelig situasjon. Sandveds keeper så ut til å ha kontroll på ballen etter et Sørmarkåangrep, men en uheldig medspiller sprang rett på keeper som mistet ballen. Ruben Lilledal fikk ballen «servert» og scoret enkelt.

Utover i omgangen satte Sandved2 opp tempoet og kom til flere gode angrep, men ingen scoringer. De var nære på en corner men Erik Dalen fikk klarert på strek. I stedet var det Sørmarkå som økte ledelsen til 2-0 etter 85 minutters spill. En god pasning fra Erlend Fjeldstad Berget til Thomas Minde Stangeland som satte fart på høyre kant, gikk til dødlinja, og scoret fra spiss vinkel. Det skjedde mye de siste minuttene av kampen. Etter et godt angrep av Sandved2 med flere skudd på mål og redninger av Vidar Selvåg, ble det til slutt redusering til 2-1.  Vidar Selvåg ble byttet ut etter å ha fått et hardt skudd i magen og Glenn Ivan Pedersen gikk i mål. Spennende sluttminutter der Sandved2 øynet sjansen til ett poeng, men Sørmarkå klarte å score ennå en gang helt på slutten av kampen. Erlend Fjeldstad Berget ble taklet ureglementert innenfor 16-meteren. Straffesparket satte Atle Marcussen i mål.

En jevn kamp som kunne vippet begge veier, men det ble seier 3-1 til Sørmarkå.

Sørmarkå stilte med følgende lag:

Keeper: Vidar Selvåg

Forsvar: Erik Dalen, Atle Marcussen, Brian Borre og Jan Morten Ferkingstad.

Midtbane: Andre Haugsgjerd, Gaute Molland og Glenn Ivan Pedersen.

Angrep: Fredrik Fornes, Ruben Lilledal og Erlend Fjeldstad Berget.

Innbyttere: 65 min ut Ruben Lilledal, inn Erik Haugum, 71 min ut Erlend Fjeldstad Berget og Fredrik Fornes, inn Thomas Stangeland og Javeed Sael, 8o min ut Gaute Molland, inn Erlend Fjeldstad Berget, 88 min ut Vidar Selvåg, inn Fredrik Fornes.

Gult kort: Erlend Fjeldstad Berget.