Serieåpnet med uavgjort

SERIEÅPNING: SØRMARKÅ-STAVANGER TITAN

Sørnarkå var bra med i begynnelsen av første omgang, men etterhvert var det Stavanger Titan som tok føringen i kampen. Sørmarkå-spillerne ble til tider rundspilt og var forsene i duellene, ble springende imellom og fikk lite til.  Stavanger Titan med godt pasningspill og mange gode spillere med gode tekniske ferdigheter styrte kampen, selv om de ikke spilte seg til de store målsjansene før de gikk i ledelsen etter 37 minutters spill. Et godt og overraskende langskudd gikk over keeper og i mål. Ny scoring til Stavanger Titan helt på slutten av første omgang, en god corner og heading rett på keeper men returen ble satt i mål. Pauseresultat 0-2 var langt fra det vi hadde forventet etter en direkte svak omgang av hjemmelaget.

Vi vet ikke helt hva som ble sagt av trener Erik Dalen i pausen, og det kan være like greit, da det neppe hadde egnet seg på trykk. Men det var ihvertfall et helt annet lag som kom på banen i andre omgang. Flere gode sjanser i begynnelsen av omgangen, bl.a en god heading av Anders Fredriksen men rett på keeper. Flere gode angrep og Glenn Ivan Pedersen ble uforståelig avblåst for offside etter et flott angrep.
Etter 62 minutters spill ble Fredrik Fornes taklet innenfor 16 meteren og klar straffe. Atle Marcussen gjorde ingen feil – redusering til 1-2 og nytt håp for Sørmarkå. Nå var det Sørnarkå som hadde tatt over føringen i kampen og spillemessig flere hakk over første omgang.
Redusering til 2-2 midt i andre omgang. Glenn Ivan Pedersen gjorde alt selv, et flott raid på venstre kant og fra omtrent død vinkel smelte han ballen i mål.
Kampen endte 2-2, forsåvidt et rettferdig resultat, men skal Sørmarkå hevde seg i toppen av tabellen kan en ikke ha flere slike omganger som 1.omgang i denne kampen. Vi er imidlertid godt fornøyd med andre omgang.

Sørmarkå stilte med følgende lag:

Keeper: Espen Lunde.
Forsvar: Morten Andersen, Atle Marcussen, Brian Borre og Snorre Tangen Dishington.
Midtbane: Glenn Ivan Pedersen, Tommy Skjæveland, Ørjan Hviding, Gaute Molland og Fredrik Fornes.
Angrep: Anders Fredriksen.

Innbyttere: 60 min ut Ørjan Hviding, inn Javeed Sael,  67 min ut Morten Andersen, inn Glenn Tjessem Flatekvål, 75 min Gaute Molland, inn Ruben Lilledal.
Ubenyttede innbyttere: Kjell Inge Meling, Thomas Stangeland og Erik Haugum.