Storseier mot Madla 3

Madla 3 var ventet på motsatt banehalvdel. Laget har vunnet sine 3 første men tapte sin siste kamp mot Sunde 2.

Gutta i lilla var meget giret for å fortsette seiersrekken etter seier sist mot Hinna 2. Allerede etter 6 minutter var Ørjan Berg, Magnus Aasen, iskald foran mål etter en nydelig pasning fra Martinus Helland.
Etter 9 minutter vil ikke Joakim Aspelund være noe dårligere. Får en pasning av et kremmerhus av Magnus Aasen og gjør det enkelt ved å sette inn 2-0!
Men 2 minutter senere klarer Madla å redusere til 2-1, etter slurvete balltap hvor vi havner i ubalanse.

Men, etter 16 minutter bytter Joakim og Magnus om på rollene. Joakim trer Magnus enkelt igjennom hvor vår utnevnte Ørjan Berg setter den kontrollert alene med keeper.
Etter 19 minutter får vi nok en kalddusj, da Madla reduserer til 3-2. Men så, etter 22 minutter får vi virkelig se et kremmål! Da spiller Joakim ballen ut til Erlend Fjeldstad Berget som klemmer til på direkten fra ca 20 meter, og ballen går så fort at keeperen knapt klarer å registrere at ballen i det hele tatt gikk forbi han. For en scoring!!
Vi går til pause med en 4-2 ledelse, som kanskje kunne vært større om vi var effektiv nok foran mål.

Andre omgang er ikke like fartsfull som første. Det skjer ikke noe spesielt, utenom bytter fra begge lag. Det virket lenge som om at begge lag var egentlig ferdigspilt etter første 45. Men så, etter 84 minutter vil Fredrik Fjelde Fornes være med på leken. Han setter inn et returskudd fra Joakim med sin velkjente høyre storetå og setter siste spiker i kisten. Vi vinner fortjent 5-2!