TAP I TOPPKAMPEN

PARADIS TOK POENGENE I TOPP-OPPGJØRET

Kampen ble spilt på «siffen» og det var det to øverste lagene på tabellen som møttes – begge lag med 12 poeng foran dette oppgjøret.

Sørmarkå kom best i gang med et par gode målsjanser de første minuttene, men det var Paradis som etter hvert tok over føringen i kampen. Første scoringen etter en halvtimes spill – rene gavepakken fra vår forsvarsrekke – og etter ytterligere 10 minutters spill var ledelsen 3-0 til Paradis.

Ingen tvil om at Paradis var det beste laget i denne omgangen med sin pasningskvalitet, agressivitet, løpsstyrke, hurtighet og innsatsvilje.

Sørmarkå med redusering etter 42 minutters spill, og som i forrige kamp var det scoring ved vår Jan Morten Ferkingstad. En god heading etter et presist frispark av Martinus Helland.

Sørmarkå hevet seg i andre omgang og skapte flere gode målsjanser. Joakim Aspelund var nær scoring flere ganger, og det ble en jevnere kamp enn i første omgang.

Det var likevel ikke til å unngå at Paradis kontret inn den 4.scoringen i en god Sørmarkå periode.

Seier 4-1 til Paradis, og vi må dessverre si at det var fortjent.

Sørmarkå stilte med følgende lag:

Innbyttere:38 min ut Erlend Fjelstad Berget, inn Nævid Dadpour. 45 min ut Morten Michael Andersen, inn Atle Marcussen. 70 min ut Martinus Helland, inn Morten Andersen. 85 min ut Brian Borre og Joakim Aspelund, inn Lauritz Cornelius Røhn Andersen og Thommas Stensletten Husevik.