Tap mot Sandved 2

SANDVED2 – SØRMARKÅ 3-2

Sandved2 stilte med et godt lag med flere A-lagsspillere.  Mange spillere med gode tekniske ferdigheter, og de hurtige kantspillerne utfordret oss gang på gang.

Inntil den første scoringen til Sandved2 var vi godt med i kampen og hadde god kontroll. Et balltap på midtbanen førte til et godt angrep og hjemmelaget i ledelsen 1-0. Etter denne scoringen var det Sandved2 som tok over banespillet en periode men uten at det ble noen scoringer.  Sørmarkå kom sterkt tilbake det siste kvarteret med flere gode målsjanser, bla a et stangskudd.

Sandved2 økte til 2-0 etter ti minutters spill i andre omgang, et innlegg fra «dødlinja» og volleyskudd i mål. Det skal sies at det så mistenkelig ut som offside i forkanten av innlegget. Kjempesjanse av Anders Fredriksen men ballen utenfor mål.  3-0 kom etter 72 minutters spill etter noe klabb og babb foran Sørmarkå målet.  Men vi ga ikke opp. En god pasning fra Erik Dalen til Glenn Tjessem, godt mottak og skudd over keeper og i mål. Dessverre ble denne scoringen annullert for offside, noe som trolig var feil dømt.

82 minutter: Corner ved Erik Dalen, stuss videre av Tommy Skjæveland og heading i mål av Atle Marcussen og redusering til 3-1.

86 minutter: Anders Fredriksen ble felt etter gjennomspill av Erik Dalen og straffesparket satte Atle Marcussen sikkert i mål.

To raske scoringer og plutselig var vi med i kampen igjen, men det ble dessverre ikke flere scoringer.

Sandved2 var nok et noe bedre lag enn Sørmarkå, men med litt mer dyktighet og flaks kunne vi lett fått poeng i denne kampen.