Deilig sesongavslutning

HJELMELAND BLE SENT HJEM UTEN POENG I SERIEAVSLUTNINGEN

Seier 3-1 til Sørmarkå etter en middels kamp mot Hjelmeland, og etter en kamp uten
betydning for noen av lagene, men greit å få revansj for vårsesongens oppgjør.
Begge lag med 24 poeng og lik målforskjell foran denne kampen, Sørmarkå på 5.plass med
flere scoringer, og dermed ingen endring på tabellplasseringen.
Sørmarkå med flere gode angrep og gode sjanser av Peter Piros bl.a et flott angrep med
gode kombinasjoner fra Peter til Lauritz men skuddet fra Erlend ble dessverre litt for løst og
upresist.
Scoring etter 23 minutter, presis langpasning fra Tommy til Peter som sendte Sørmarkå i
ledelsen. Hjelmeland var raske med utligning til 1-1 som ble pauseresultatet.

Sørmarkå hadde god kontroll utover i andre omgang og etter 65 minutters spill var det Vegar
som sendte en gjennombruddspasning til Martinus som scoret sikkert.
Sørmarkås toppscorer Morten Andersen kom på scoringslisten også i dagens kamp og
fastsatte resultatet til 3-1 på slutten av kampen, assist Stian Pupe.
Seier 3-1 i en kamp uten at laget imponerte og tok ut sitt aller beste, men likevel en godkjent
serieavslutning og vi beholdt 5.plassen på tabellen.

Dette var også avslutningskampen for Martinus Svendsrud Helland som reiser tilbake til
Østlandet etter mange gode kamper i Sørmarkå-drakten. Takk for innsatsen.

Sørmarkå stilte med følgende lag:
Keeper: Hans Espen Klovholt Myhre.
Forsvar: Jan Morten Ferkingstad, Tommy Skjæveland, Mathias Grov Kyte og Kjetil Hansen
Sletten.
Midtbane: John Arild Folkvord, Stian Pupe og Martinus Svendsrud Helland.
Angrep: Peter Piros, Erlend Fjelstad Berget og Lauritz Cornelius Røhn Amundsen.

Innbyttere: 57 minutter ut Erlend Fjelstad Berget og Lauritz Cornlius Røhn Amundsen, inn
Vegar Solstrand Ludvigsen og Joakim Karlsen Aspelun. 60 min ut Kjetil Hansen Sletten og
Peter Piros, inn Atle Marcussen og Morten Michael Torstensbø Andersen. 84 min ut
Martinus Svendsrud Helland, inn Erik Dalen.

Gult kort: Kjetil Hansen Sletten.

Referat: Arve Fure