Juniorfeil førte til tap

POL BLE FOR STERKE I ANDRE OMGANG OG TOK POENGENE.

Scoring i første angrep og ledelse 1-0 etter et knapt minutt. Vegard Solstrand Ludvigsen satte
fart fra midtbanen, tråklet seg ned til dødlinjen og innlegget satte Joakim Karlsen Aspelund i
mål. Dette så veldig bra ut og en strålende start på kampen.
Pol ristet av sjokk-åpningen, kom mer med i spillet og utlignet til 1-1 etter 14 minutter,
innlegg fra kant og heading i mål ned i høyre hjørnet for keeper. Noe svakt forsvarsarbeid
ved denne scoringen.
2-1 til Sørmarkå etter 24 minutter, Peter Piros var sist på ballen. Pol ble farligere og farligere
og kom stadig til innlegg fra kantene. Redusering til 2-2, men vi hadde likevel god kontroll på
kampen. En omdiskutert straffesparksituasjon på slutten av første omgang, men straffen ble
som vanlig satt i mål av Morten Andersen og ledelse 3-2 til pause.

Det ble en helt annen andre omgang. Nå var Pol det beste laget og skapte mange målsjanser.
Pol var raskest på ballen, vant duellene og var løpssterke. Utligning til 3-3 etter 61 minutter,
og det var dessverre ikke helt ufortjent.
Ett poeng i dette oppgjøret ville for så vidt vært ok slik kampen utviklet seg, men dessverre
scoret Pol seiersmålet helt på slutten av kampen og vant 4-3.
En andre omgang som vi langt fra var fornøyd med.