NED PÅ JORDEN IGJEN

3-1 SEIER TIL POL SELV OM DE AVSLUTTET MED KUN 10 SPILLERE PÅ BANEN

Pol har vist seg til å være et av de beste lagene i puljen, og foran denne kampen lå de på 3.plass på tabellen, bak 3 poeng bak Sørmarkå med en kamp mindre spilt. Det var en viktig kamp for begge lag.

Sørmarkå stilte uten flere av spillerne som normalt er med i første 11-eren, men var likevel på «hugget» og skapte flere gode målsjanser de første minuttene av kampen.
Det var imidlertid Pol som gikk i ledelsen etter kun 10 minutters spill i en god Sørmarkå-periode. Flere gode målsjanser av de hurtige angrepsspillerne hos Pol, men etter 25 minutters spill fikk Morten Andersen et godt treff på ballen som suste inn nede i hjørnet. Pol igjen i ledelsen etter scoring helt på slutten av første omgang etter rotete forsvarsspill og selvmål. En bra omgang og kampen var langt fra avgjort.

Pol kjempet mest og ville mest i andre omgang. Selv om de fikk en mann utvist etter 58 minutters spill, klarte ikke Sørmarkå å utnytte denne fordelen. Istedenfor var det Pol som kontret inn 3-1 som også ble sluttresultatet. En skuffende andre omgang av Sørmarkå, og vi må dessverre si at det var en
fortjent seier til Pol.

Vi stilte med følgende lag.

Gult kort til Stian Pupe.
Innbyttere:
51 min ut Morten Andersen, inn Thommas Sensletten Husevik.
66 min ut Erik Dalen, inn Martin Rødsten Sagen
68 min ut Lauritz Cornelius Røhn Amundsen, inn Morten Andersen.
76 min ut Martin Aasheim, inn Erik Dalen.
86 min ut Morten Andersen, inn Lauritz Cornelius Røhn Amundsen.