Tap mot Hjelmeland

Siste kamp før sommerferien ble spilt på Hjelmeland fredag 21.juni. Begge lag stilte med redusert kamptropp. Hjelmeland tok med flere juniorspillere. Sørmarkå manglet flere av sine faste spillere og kun en spiller på benken.

Det ble en jevn første omgang. Sørmarkå med noen brukbare angrep i begynnelsen av kampen. Erik Dalen ut med hjernerystelse etter 13 minutters spill. Hjelmeland med noen brukbare cornere midt i omgangen. Ellers var de lite som skjedde før hjemmelaget kontret inn en scoring etter 40 minutters spill og gikk til pause med 1-0 ledelse.

Hjelmeland kom best i gang i andre omgang og en håpløs pasning foran egen keeper ble snappet opp og Hjelmeland i ledelse 2-0 etter 57 minutters spill. Sørmarkå kom til svært få målsjanser i andre omgang. Et godt skudd som keeper så vidt fikk slått til corner var vel det nærmeste vi kom.  Vi hadde problemer med å spille oss gjennom en godt organisert forsvarsrekke, og vi kom heller ikke rundt på kantene. Når vi endelig fikk en skuddmulighet ble skuddene effektivt blokkert.

Kampen endte 2-0 til Hjelmeland og et skuffende resultat.

Gult kort: Joakim Aspelund.

Innbyttere: 13 min ut Erik Dalen, inn Martin Rødsten Sagen.

Referat: Arve Fure