Suldal ble for sterke

SULDALS LØPSSTYRKE, DØDBALLER OG HODESPILL SIKRET HJEMMESEIER OG 5-1.

Sørmarkå stilte med noe redusert lag uten flere sentrale spillere, og kun en innbytter inklusiv to trenere.

Sørmarkå gikk ut forsiktig og lot Suldal styre kampen og dette fungerte greit den første halvtimen, selv om Suldal hadde flere gode målsjanser.

Etter en god halvtime gikk Suldal i ledelsen. Et godt innlegg fra kant og heading i mål. Ny heading etter corner og scoring i de 44. minutt og enda en Suldal scoring før pausen. Kampen var nok avgjort etter første omgang.

Sørmarkå kom lenger frem på banen og kom noe mer med i spillet i andre omgang. Det var likevel Suldal som gikk opp til 4-0 i begynnelsen av andre omgang.

Sørmarkå reduserte til 4-1 med et perfekt frispark av Erik Dalen. Ballen ble banket i nett-taket av en Suldals forsvarer, men det var nok etter den hadde passert mål-linjen.

Suldal med en perfekt corner og heading via tverrligger og i mål og seier 5-1.

En vanskelig kamp for Sørmarkå der flere av spillerne spilte i uvante posisjoner og noe varierende kvalitet og innsats.

To gule kort til hvert av lagene. Sørmarkås kort til Dennis Karlsen Muller og Lauritz Cornelius Røhn Amundsen.

Sørmarkås beste var vår keeper Hans Espen Klovholt Myhre med mange gode redninger.

En kamp der vi bare må innse at Suldal var det klart beste laget.