Seier i generalprøven mot Figgjo2

TRENINGSKAMP:  SØRMARKÅ – FIGGJO2  5-0

Det ble en god og solid kamp av Sørmarkå som var klart bedre enn Figgjo2 gjennom hele kampen. Godt pasningsspill, fem scoringer og full kontroll bakover på banen.

Det gikk kun 58 sekunder før Sørmarkå var i ledelsen og scoring ved Erlend Fjelstad Berget. Noen minutter senere var det Javeed Sael som «vippet» ballen opp i vinkelen.

Figgjo2 hadde noen gode skudd men Ali i Sørmarkå-målet hadde noen gode redninger. Sørmarkå la på til 3-0 på slutten av omgangen ved Ruben Lilledal.

Sørnarkå fortsette dominansen i andre omgang og det var aldri tvil om hvem som var det beste laget i denne kampen.  Ruben Lilledal økte ledelsen til 4-0 med sin andre scoring før Martinus Helland sikret oss 5-0 seieren på lekkert vis, da han dro seg forbi 3 forsvarsspillere inne i 16-meteren og satte ballen i stolpen og via keeper og i mål.

Selv om Figgjo2 ikke var av de sterkeste lagene må vi være godt fornøyd med denne kampen.

Sørmarkå stilte med følgende lag:

Keeper: Ali Edilbi

Forsvar: Mathias Grov Kyte, Atle Marcussen, Brian Borre og Jan Morten Ferkingstad.

Midtbane: Tommy Skjæveland, Javeed Sael og Erlend Fjelstad Berget.

Angrep: Fredrik Fornes, Terje Rønning og Ruben Lilledal.

Innbyttere:  60 min ut Brian Borre, inn Kim Erik Stokkeland. 67 min ut Terje Rønning og Javeed Sael, inn Martinus Helland og Erik Grødem Haugum. 77 min ut Erlend Fjellstad Berget, inn Erik Dalen.

Referat: Arve Fure